News Flash:

Tarta cu ceapa

10 Mai 2011
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu ceapa
Ingrediente: 3 cepe 300 g crema de branza 150 g branza rasa 2 oua ulei sare piper nuca macinata un pachet de paste gata facute (ca cele pentru lasagna, de exemplu) Mod de preparare: Se taie cepele marunt si se calesc in ulei (se poate adauga si putina apa ca sa fie mai moi). Se amesteca apoi cu crema de branza, branza rasa, ouale, sare si piper si nuca macinata. Se intind foliile de pasta, se ”construieste” o bordura, se unge putin cu ulei si se toarna amestecul de branza si ceapa inauntru. Se coace in cuptor aprox. 40-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuca macinata retete vegetariene supa untura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1032 viz    0 com
5590 viz    0 com
1950 viz    0 com
1041 viz    0 com
1012 viz    0 com
1421 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013494 (s)