News Flash:

Tarta cu ceapa

10 Mai 2011
1665 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu ceapa
Ingrediente: 3 cepe 300 g crema de branza 150 g branza rasa 2 oua ulei sare piper nuca macinata un pachet de paste gata facute (ca cele pentru lasagna, de exemplu) Mod de preparare: Se taie cepele marunt si se calesc in ulei (se poate adauga si putina apa ca sa fie mai moi). Se amesteca apoi cu crema de branza, branza rasa, ouale, sare si piper si nuca macinata. Se intind foliile de pasta, se ”construieste” o bordura, se unge putin cu ulei si se toarna amestecul de branza si ceapa inauntru. Se coace in cuptor aprox. 40-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuca macinata retete vegetariene supa untura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

977 viz    0 com
5519 viz    0 com
1904 viz    0 com
997 viz    0 com
971 viz    0 com
1349 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020322 (s)