News Flash:

Tarta cu capsuni si crema de ciocolata

15 Mai 2013
3473 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un blat de tarta sau puteti incerca blatul de aici.
cca 700 gr capsuni
zahar dupa gust
2 plicuri Tort-Gelee de la dr. Oetker

Pentru crema de ciocolata:
250 gr frisca lichida
150 gr ciocolata alba topita
50 gr ciocolata cu lapte pt decor

Mod de preparare:

Capsunile se spala, apoi se taie in marimea dorita, se pun intr-o cratita cu zahar si se lasa cateva ore pentru a-si lasa zeama. Se pot fierbe si pe loc. Dupa ce si-au lasat zeama, se adauga plicurile de tort-gelee, se da in fiert si se fierbe cca 3-4 min. Compozitia rezultata se toarna peste blatul de tarta. Se lasa la racit, si intre timp se prepara crema de ciocolata.
Frisca se mixeaza, se adauga treptat ciocolata alba topita la microunde (in cazul meu), o puteti topi si pe baie de aburi, se mixeaza pana se omogenizeaza apoi se pune peste jeleul de capsuni.
Se decoreaza dupa imaginatie.

Tarta cu capsuni recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca lichida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033377 (s)