News Flash:

Tarta cu caise

19 Decembrie 2012
3709 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180 g faina de migdale
125 g unt moale
2 oua
1 lingura gem de caise
2 linguri faina de grau
80 g zahar
400 g caise din compot

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava dreptunghiulara si o tapetam cu hartie de copt. Cu un mixer electric se bate untul cu zahar si oua. Incorporam apoi faina de migdale si faina de grau. Amestecam pana la omogenizare. Turnam aluatul in tava pregatita. Asezam caisele cu partea taiata in sus si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Punem intre timp gemul la incalzit la microunde timp de cateva secunde. Ungem prajitura cu gem si lasam sa se raceasca in tava.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt moale oua zahar tava dreptunghiulara mixer electric microunde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1529 viz    0 com
2636 viz    0 com
4397 viz    0 com
1472 viz    0 com
2155 viz    0 com
2938 viz    0 com
8695 viz    0 com
2624 viz    0 com
1637 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033036 (s)