News Flash:

Tarta cu broccoli si sunca

6 Iulie 2012
3858 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 foi de placinta (din comert)
2 linguri faina
4 oua
100 g sunca presata tocata
1 ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi zdrobiti
420 g boabe de porumb din conserva
70 g branza data prin razatoare
200 g broccoli
185 ml lapte
ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem o forma  rotunda de tarta. Asezam o foaie de placinta pe o suprafata curata asezam o foaie de placinta si o ungem cu ulei. Asezam o alta foaie deasupra si o ungem cu ulei. Continuam asa cu toate foile, dupa care le asezam in tava pregatita si taiem surplusul de pe margini. Incingem ulei intr-o tigaie si punem ceapa cu sunca la calit cateva minute, adaugam apoi usturoiul si mai lasam un minut. Transferam intr-un bol si amestecam cu porumb, buchetele de broccoli si cu branza. Punem umplutura in tava. In alt bol se bat ouale cu laptele si faina si se adauga sare dupa gust. Turnam ouale peste umplutura si bagam tava la cuptor timp de 25 de minute. Se serveste cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua sunca presata ceapa usturoi branza broccoli lapte tava bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2761 viz    0 com
2100 viz    0 com
2505 viz    0 com
2979 viz    0 com
2631 viz    0 com
2136 viz    0 com
2925 viz    0 com
3355 viz    0 com
1231 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020484 (s)