News Flash:

Tarta cu branza, vanilie si visine

25 Septembrie 2013
1764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 ml apa minerala
300 ml ulei
un praf de sare
faina cat cuprinde

Pentru umplutura:
500 gr branza dulce de vaci
1 pachet pudding de vanilie
7 oua
300 gr visine (congelate,proaspete sau din compot) fara samburi
200 ml smantana
coaja de lamaie
2 linguri de gris

Mod de preparare:

Aluat
Amestecam apa minerala cu uleiul si un praf de sare. Se adauga faina pana iese un aluat tare, bun de intins. Se lasa aluatul 30 minute la frigider.

Umplutura
Punem branza la scurs. Cand este gata se pune intr-un castron impreuna cu smantana, zahar (cat de dulce doreste fiecare), ouale, praful de budinca nedizolvat, si esenta de lamaie. Se mesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Se intinde aluatul, cat de gros doreste fiecare. Se pune intr-o tava rotunda (se poate pune in orice forma dorim) aluatul si se imbraca forma cu el.
Se lasa aluatul mai mare sa imbrace si peretii tavii. Se pune pe fundul tavii grisul, apoi se toarna umplutura. Se pun si visinele.
Se face un grilaj din coca ramasa. Se unge cu ou si se da la cuptor. Se lasa pana se rumeneste usor deasupra. Se taie cand este rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034281 (s)