News Flash:

Tarta cu branza si rosii

20 Iunie 2011
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu branza si rosii
Ingrediente: o foaie de aluat frantuzesc busuioc usturoi 3 linguri de ulei de masline extravirgin rosii Mod de preparare: Din busuioc si usturoi se prepara un ulei aromat, pisandu-se in mojar si amestecandu-se cu ulei de masline extravirgin. Foaia de aluat frantuzesc se unge cu uleiul aromat, se introduce la cuptor, la 180 de grade, pana se desface in foi si se aureste pe margini. Dupa ce se scoate din cuptor, se pun peste el rondele de rosii si felii de mozzarela sau telemea. Se mai baga o data in cuptor, timp de 5 minute. Pentru decor se pot folosi cateva frunze de busuioc. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene rosii bruschete usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
1182 viz    0 com
1152 viz    0 com
1195 viz    0 com
1631 viz    0 com
2261 viz    0 com
975 viz    1 com
5051 viz    0 com
1241 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019871 (s)