News Flash:

Tarta cu branza si rosii

20 Iunie 2011
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu branza si rosii
Ingrediente: o foaie de aluat frantuzesc busuioc usturoi 3 linguri de ulei de masline extravirgin rosii Mod de preparare: Din busuioc si usturoi se prepara un ulei aromat, pisandu-se in mojar si amestecandu-se cu ulei de masline extravirgin. Foaia de aluat frantuzesc se unge cu uleiul aromat, se introduce la cuptor, la 180 de grade, pana se desface in foi si se aureste pe margini. Dupa ce se scoate din cuptor, se pun peste el rondele de rosii si felii de mozzarela sau telemea. Se mai baga o data in cuptor, timp de 5 minute. Pentru decor se pot folosi cateva frunze de busuioc. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene rosii bruschete usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1107 viz    0 com
1124 viz    0 com
1078 viz    0 com
1046 viz    0 com
1555 viz    0 com
2181 viz    0 com
918 viz    1 com
4764 viz    0 com
1173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012222 (s)