News Flash:

Tarta cu branza si ciuperci

25 August 2011
1853 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu branza si ciuperci
Ingrediente: Pentru aluat: 175 gr faina un varf cutit de sare 85 gr unt 1 ou batut 2 linguri apa rece Pentru compozitie: 2 linguri ulei de masline 1 lingura ulei de palmier 1 ceapa 500 gr ciuperci 3 oua 200 ml smantana 125 gr branza (Gruyere sau Feta) un sfert lingurita de sare piper nucsoara Mod de preparare: Intr-un vas incapator se pun faina, sare si unt si se amesteca pana se obtine un aluat faramicios. Se face o gropita in mijloc si se pune oul si apa. Se amesteca usor. Se pune aluatul pe o suprafata infainata is se mai framanta un minut. Se intinde o foaie rotudsa suficient pentru a captusi o tava de 25 cm, se pune aluatul in forma apasand bine marginile ondulate si se taie surplusul. Se da tava la frigider 20 de minute. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 220 grade. Intr-o tigaie se toarna uleiul, se pune ceapa feliata la rumenit, apoi ciupercile si se amesteca cinci minute, cu grija sa nu se arda. Se lasa la racorit. Se scoate tava de la rece cu tarta si se coace 15 min. Dupa 15 min se reduce focul la 180 grade, se pune un strat de branza in tava peste aluat, se acopera cu compozitia de ciupercute, apoi din nou restul de branza si amestecul de ou si smantana sare si putin piper. Se coace 20-30 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnat bucataria internationala retete vegetariene ciuperci oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1457 viz    0 com
1217 viz    0 com
2535 viz    0 com
2698 viz    0 com
1173 viz    0 com
1722 viz    0 com
1535 viz    0 com
1962 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019432 (s)