News Flash:

Tarta cu branza si bacon

31 Ianuarie 2013
1804 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 

4 oua
250 g faina
125 g unt
250 g bacon
250 g branza (orice tip de branza)
ceapa verde
piper
sare
2 linguri de smantana (optional)
 
Mod de preparare:
 
Am pregatit aluatul din faina, unt, un ou si putina apa. L-am lasat la frigider 20 minute. Am intins apoi o foaie de aproximativ 5mm (se poate si mai groasa) si am pus-o intr-o tava rotunda la cuptor pentru cateva minute (5-10 min.). Se racoreste apoi si se adauga stratul de bacon putin rumenit, branza amestecata cu restul de oua, putina smantana daca aveti, sare ceapa verde taiata fin, piper. Se coace 30 min. la cuptor la foc mediu si se lasa la racit pana in momentul servirii.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina unt bacon branza ceapa verde piper sare smantana frigider cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1472 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012926 (s)