News Flash:

Tarta cu branza Brie si anghinare

18 Noiembrie 2013
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180g branza Brie
120g rosii uscate
1 ceapa mica feliata
piper
frunze de busuioc
100-120g anghinare din conserva
1/2 pachet aluat de placinta congelat

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Ruleaza aluatul de placinta decongelat pe blatul tapetat cu faina formand un dreptunghi. Aseaza-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa. Gateste ceapa intr-o tigaie, la foc mediu, in sucul scurs de la conserva de anghinare, pana cand ceapa se inmoaie putin. Pune deoparte.

Indeparteaza coaja de la bucata de Brie. Feliaza branza si aseaza bucatile peste aluatul din tava. Adauga rosii uscate, bucati de anghinare si ceapa gatita. Coace tarta timp de 15-20 de minute pana cand marginile aluatului devin aurii. Condimenteaza cu piper si presara frunze de busuioc. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019892 (s)