News Flash:

Tarta cu banane si pere

13 Octombrie 2011
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu banane si pere
Ingrediente: 3 pere 1 banana 1 plic tort jelle rosu 7 linguri faina 3 galbenusuri 1 plic budinca cu gust de frisca o lingurita praf de copt 1 lingura cafea macinata 4 linguri nuca de cocos un praf de sare 100 g zahar 4 linguri de zahar 500 ml lapte 60 ml apa calduta Mod de preparare: Timp de 2 minute se mixeaza galbenusurile impreuna cu apa. Se pune zahar si se mai mixeaza 5 minute, obtinandu-se un aluat de consistenta unei spume aerate si pufoasa. Se pun faina amestecata cu praful de copt, cafea, nuca de cocos, sare si se amesteca usor. Dupa aceea se pune compozitia in tava unsa si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca in tava. Intre timp se pregateste budinca conform instructiunilor de pe plic. Cand blatul s-a racit, se pune crema. Se asaza perele curatate si taiate felii, apoi banana. Plicul de tort jelle se pregateste conform instructiunilor de pe plic, se lasa sa se raceasca putin, dupa care se pune peste fructe. Se baga in frigider 2 ore, apoi se serveste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa italieneasca portocala galbenus sana coarne cas lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2967 viz    0 com
1244 viz    0 com
2740 viz    0 com
2731 viz    0 com
2643 viz    0 com
2685 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013404 (s)