News Flash:

Tarta cu banane si ciocolata alba

27 Martie 2014
2229 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml lapte
1 plic budinca instant de vanilie
2 banane
120ml smantana pentru frisca
60ml lichior (Irish Cream)
180g biscuiti integrali zdrobiti
250g ciocolata alba
6 linguri unt topit
50g zahar

Mod de preparare:

Amesteca biscuitii zdrobiti cu zaharul si untul topit. Aseaza acest amestec la baza unei tavi cu diametrul de 22-23cm si coace-o la cuptor timp de 8-10 minute la 180C. Lasa sa se raceasca. Pregateste budinca de vanilie instant cu cei 500ml lapte si lasa-o sa se raceasca putin.

Intre timp, bate smantana pentru frisca si topeste ciocolata alba la bain marie impreuna cu lichiorul. Incorporeaza frisca batuta in ciocolata, apoi budinca racita. Feliaza bananele si aseaza-le la baza tavii, peste blatul din biscuiti. Toarna crema pregatita si baga totul la frigider timp de cel putin 4 ore sau peste noapte.
Serveste decorata cu frisca batuta.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarte retete banane tarta banane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2287 viz    0 com
11015 viz    0 com
1768 viz    0 com
1556 viz    0 com
2459 viz    0 com
2528 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028571 (s)