News Flash:

Tarta cu banane si capsuni

14 Mai 2012
3554 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu banane si capsuni
Ingrediente:

250 g faina
125 g unt
1 ou
50 g zahar
1 praf de sare

Pentru umplutura:

2 banane taiate felii
200 g gem de capsuni
100 ml suc de lamaie
1 ou batut

Mod de preparare:

Prima data se prepara aluatul amestecand toate ingredientele + 2 linguri de apa calduta. Se framanta aluatul bine si apoi se imbraca in folie de plastic si se lasa la frigider o ora. Se incinge cuptorul la 240 grade. Se fierbe gemul cu sucul de lamaie. Se pun bananele la fiert timp de 5 minute si apoi se lasa la racit 20 de minute. Se pune gemul cu banane in forma de tarta. Se intinde o foaie din aluat si se pune in forma de tarta, desupra bananelor. Se unge cu oul batut si se baga la cuptor 30 de minute. Se intoarce tarta pe un platou, se taie felii si se serveste cu frisca sau inghetata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar sare banane tarta platou frisca inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3336 viz    0 com
5221 viz    0 com
1434 viz    0 com
1670 viz    0 com
2698 viz    0 com
3149 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029096 (s)