News Flash:

Tarta cu banana si frisca, FARA COACERE

26 Iulie 2016
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 biscuiti graham, maruntiti foarte bine
1/4 pachet de unt topit
450 ml lapte rece
1 plic budinca de vanilie
3 banane feliate
cca 300 gr frisca
20 biscuiti olandezi (biscuiti vafa)

Mod de preparare:

1. Amesteca biscuitii graham cu untul topit.
2. Pune compozitia intr-o tava. Apasa bine pe ea si intinde-o cat mai uniform.
3. Pune un strat de felii de banana.
4. Adauga un strat de biscuiti olandezi.
5. Mixeaza laptele cu praful de budinca, dupa care incorporeaza frisca. Omogenizeaza.
6. Pune compozitia peste biscuiti.
7. Decoreaza cu banana (daca mai ai) sau cu ciocolata data pe razatoare.
Inainte de servire, tine prajitura in frigider pentru 3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta banane tarta frisca reteta tarta fara coacere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021148 (s)