News Flash:

Tarta cu bacon si telemea

14 Aprilie 2014
2026 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
1 ou batut
100 g unt rece taiat cubulete
200 g faina
1 praf sare

Pentru umplutura:
1 lingura ulei de masline
175 g bacon taiat fasii
1 lingura patrunjel tocat
100 g ceapa tocata
4 oua (2 intregi si 2 galbenusuri)
50 g branza telemea rasa
50 g cascaval ras

Mod de preparare:

Se formeaza aluatul amestecand toate ingredientele. Se adauga si jumatate din cantitatea de ou batut si se framanta. Cu mainile se turteste aluatul si apoi se infasoara intr-o folie de plastic si se baga la rece pentru 30 minute. Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pune aluatul intr-o tava de tarta, se acopera cu hartie de copt. Se baga la cuptor 10-15 minute. Cu 5 minute inainte se inlatura hartia si se mai lasa pana prinde o crusta aurie. Umplutura: se incalzeste uleiul si se caleste baconul 5 minute. Se scoate baconul pe prosoape de hartie. In aceeasi tigaie se caleste si ceapa. Intre timp se bat doua oua intregi + doua galbenusuri si se adauga smantana si verdeata, branza, baconul si ceapa. Se amesteca bine si se asezoneaza cu sare. Se toarna umplutura peste aluatul din tava si se baga la cuptor pentru 30-40 minute. Se serveste calda cu o salata de vara.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta tarta bacon retete garnituri retete antreu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2133 viz    0 com
2616 viz    1 com
1163 viz    0 com
1806 viz    1 com
1525 viz    0 com
1812 viz    0 com
1559 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017140 (s)