News Flash:

Tarta cu bacon si telemea

14 Aprilie 2014
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
1 ou batut
100 g unt rece taiat cubulete
200 g faina
1 praf sare

Pentru umplutura:
1 lingura ulei de masline
175 g bacon taiat fasii
1 lingura patrunjel tocat
100 g ceapa tocata
4 oua (2 intregi si 2 galbenusuri)
50 g branza telemea rasa
50 g cascaval ras

Mod de preparare:

Se formeaza aluatul amestecand toate ingredientele. Se adauga si jumatate din cantitatea de ou batut si se framanta. Cu mainile se turteste aluatul si apoi se infasoara intr-o folie de plastic si se baga la rece pentru 30 minute. Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pune aluatul intr-o tava de tarta, se acopera cu hartie de copt. Se baga la cuptor 10-15 minute. Cu 5 minute inainte se inlatura hartia si se mai lasa pana prinde o crusta aurie. Umplutura: se incalzeste uleiul si se caleste baconul 5 minute. Se scoate baconul pe prosoape de hartie. In aceeasi tigaie se caleste si ceapa. Intre timp se bat doua oua intregi + doua galbenusuri si se adauga smantana si verdeata, branza, baconul si ceapa. Se amesteca bine si se asezoneaza cu sare. Se toarna umplutura peste aluatul din tava si se baga la cuptor pentru 30-40 minute. Se serveste calda cu o salata de vara.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta tarta bacon retete garnituri retete antreu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2081 viz    0 com
2398 viz    1 com
1118 viz    0 com
1758 viz    1 com
1490 viz    0 com
1783 viz    0 com
1520 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024091 (s)