News Flash:

Tarta cu bacon si cascaval

26 Iulie 2013
7757 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 g faina
100 g unt rece taiat cubulete
1 praf sare
1 ou batut

Pentru umplutura:
1 lingura ulei de masline
175 g bacon taiat fasii
100 g ceapa tocata
4 oua (2 intregi si 2 galbenusuri)
1 lingura patrunjel tocat
50 g branza rasa
50 g cascaval ras

Mod de preparare:

Se formeaza aluatul amestecand toate ingredientele. Se adauga si jumatate din cantitatea de ou batut si se framanta. Cu mainile se turteste aluatul si apoi se infasoara intr-o folie de plastic si se baga la rece pentru 30 minute. Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pune aluatul intr-o tava de tarta, se acopera cu hartie de copt. Se baga la cuptor 10-15 minute. Cu 5 minute inainte se inlatura hartia si se mai lasa pana prinde o crusta aurie.

Umplutura: se incalzeste uleiul si se caleste baconul 5 minute. Se scoate baconul pe prosoape de hartie. In aceeasi tigaie se caleste si ceapa. Intre timp se bat doua oua intregi + doua galbenusuri si se adauga smantana si verdeata, branza, baconul si ceapa. Se amesteca bine si se asezoneaza cu sare. Se toarna umplutura peste aluatul din tava si se baga la cuptor pentru 30-40 minute. Se serveste calda cu o salata de vara.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pentru aluat ou batut pentru umplutura ceapa tocata patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1311 viz    0 com
1652 viz    0 com
2029 viz    0 com
1796 viz    0 com
1458 viz    2 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019328 (s)