News Flash:

Tarta cu bacon, cartofi si feta

22 Februarie 2013
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi fierti si feliati
250 gr chutney de ceapa
100 gr feta
400 gr aluat
4 felii de bacon
salata verde
1 ramurica de rozmarin

Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 180 de grade. Intinde aluatul intr-o tava si unge cu ceapa caramelizata. Adauga feliile de cartof, feta faramitata si baconul. Presara rozmarinul si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Dupa ce scoti tarta de la cuptor, taie in mai multe patratele. Tartele cu ceapa si feta se servesc cu salata verde cu lamaie si ulei de masline.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

feta aluat salata verde tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2163 viz    0 com
7531 viz    0 com
3646 viz    0 com
2759 viz    0 com
2777 viz    0 com
2099 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018651 (s)