News Flash:

Tarta cu afine si branza

29 August 2013
2836 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
250 g faina
50 g zahar pudra
1 ou
90 g unt moale
sare

Pentru crema:
500 g branza de vaci (PILOS)
100 g zahar pudra
50 g unt
1 plic budinca de vanilie (40 g)
1 fiola esenta de vanilie
zmeura
afine

Mod de preparare:


Oul l-am amestecat cu zaharul si sarea. Faina cernuta am amestecat-o cu untul moale. Peste faina am adaugat amestecul de ou si am framantat un aluat elastic si bine legat. Daca mai este nevoie se mai adauga faina. Aluatul l-am pus in folie si l-am dat la frigider pentru vre-o 2 ore (este suficient si o ora, dar eu m-am dat cu treaba).
Pe masa unsa cu putin ulei am intins aluatul, si l-am pus in forma de tarta, unsa si tapetata cu hartie de copt. Am intepat cu furculita aluatul, si am dat la frigider pana am pregatit crema.
Am mixat branza cu zaharul, untul moale, praful de budinca si esenta de vanilie.
Crema am pus-o peste blat, iar deasupra am pus zmeura si afine. Am dat tava la cuptor pentru 40 minute. Cand a fost gata, am lasat tarta sa se raceasca, apoi am portionat-o si servit-o cu mare pofta.


Tarta cu afine si branza recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat zahar pudra unt moale crema afine furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030762 (s)