News Flash:

Tarta cu afine

6 Iulie 2011
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu afine
Ingrediente: 3 iaurturi de fructe de padure 2 linguri miere 1 pahar lapte de soia 1,1/4 lingura agar-agar (alga marina) 200 gr gem de afine 200 gr biscuiti 80 gr unt Mod de preparare: Biscuitii faramitati se amesteca cu untul topit. Compozitia se pune intr-un forma unsa cu ulei. Laptele se amesteca cu o lingura de agar-agar si se pune la fiert. Se rastoarna iaurturile intr-un castron si se adauga mierea si preparatul de soia cu agar-agar. Se mixeaza pana se transforma intr-o pasta omogena. Dupa aceea se rastoarna peste biscuiti si se lasa la frigider timp de o ora. Intre timp se mixeaza gemul de afine, se pune peste el 1/4 lingurita de agar-agar, se amesteca si se pune la fiert. Compozitia rezultata se toarna peste cea de iaurt si iarasi se baga in frigider. Dupa 2 ore se scoate din forma si se serveste. sursa articol: http://www.petitchef.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

agar-agar vin alb ananas uscat spanac baby rahat unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3397 viz    0 com
1041 viz    0 com
3636 viz    0 com
1042 viz    0 com
2973 viz    0 com
8499 viz    0 com
9785 viz    0 com
949 viz    0 com
2320 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020165 (s)