News Flash:

Tarta crumble cu sos pesto

4 Iunie 2012
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un aluat de foietaj
50 g parmezan proaspat ras
800 g rosii cherry
2 lingurite de mustar iute

Pentru crumble:

2 linguri de sos pesto
100 g de fulgi de ovaz
30 g de alune
30 g de muguri de pin
100 g de unt
sare

Mod de preparare:

Mai intai trebuie preincalzit cuptorul la 180 grade Celsius. Dupa aceea se intinde aluatul impreuna cu foaia de copt intr-o tava, se inteapa cu o furculita, se unge cu putin mustar si se acopera cu parmezan ras.
Urmeaza spalarea rosiilor si aranjarea lor peste aluat.
Pregateste aluatul crumble: pune intr-un vas fulgii de ovaz, untul taiat cubulete, alunele zdrobite in bucati mari, mugurii de pin si pesto. Framanta totul cu mana pana obtii o pasta de consistenta nisipului. Presara compozitia peste rosii.
Se da tarta la cuptor timp de aproximativ 40 de minute, pana cand se rumenesc aluatul si compozitia crumble. Scoate apoi tarta din cuptor si las-o putin la racit inainte de a o scoate din forma. Se serveste calduta sau rece.

 sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan rosii cherry mustar iute sos pesto alune unt sare furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2285 viz    0 com
2459 viz    0 com
2453 viz    0 com
3092 viz    0 com
4831 viz    0 com
2252 viz    0 com
3555 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013372 (s)