News Flash:

Tarta-aperitiv cu oua fierte

3 Octombrie 2016
25134 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 gr smantana
7 linguri faina
4 oua
1/3 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingura maioneza
sare

Pentru umplutura:
2-3 cepe verzi
6 oua fierte
putina sare

Mod de preparare:

Aluat:
1. Mixeaza bine ouale cu sarea, apoi amesteca cu maioneza si smantana.
2. Amesteca faina cu bicarbonatul si incorporeaza-le in aluat. Omogenizeaza.

Umplutura:
3. Taie marunt ceapa verde si ouale.
4. Potriveste-le de sare si omogenizeaza.

"Asamblare":
5. Toarna jumatate din aluat in vasul uns al multicooker-ului.
6. Pune umplutura, apoi restul de aluat.
7. Baga tarta in multicooker pentru 50 de minute. Cu 5-6 minute inainte de final, intoarce tarta pe parte cealalta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta oua aperitiv tarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Masha  | #1115
Se poate face si in cuptor
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018403 (s)