News Flash:

Tarta aerata cu branza si ananas - Reteta simpla, cu gust fabulos

19 Septembrie 2016
2236 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 ml kefir
300 gr faina de grau
80 ml ulei
2 oua
150 gr zahar
12 gr praf de copt

Pentru umplutura:
220 gr branza de vaci
1 ou
1 plic zahar vanilinat
3-4 linguri zahar
cateva bucatele de ananas din compot

Mod de preparare:

Aluat:
1. Amesteca ouale cu zaharul si kefirul.
2. Amesteca faina cu praful de copt.
3. Incorporeaza faina peste oua si adauga si uleiul. Omogenizeaza. Compozitia va avea consistenta smantanii dense.

Umplutura:
4. Amesteca oul, branza, zaharul si vanilia.
5. Unge cu ulei o forma de copt, cu inel si pune aluatul. Pune apoi cateva linguri de umplutura sub forma de "insulite" peste aluat, aseaza bucatele de ananas pe ele, apoi acopera tot cu "insulite" de umplutura.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 45-50 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta branza tarta ananas aluat tarta tarta fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024623 (s)