News Flash:

Tare bune mi-au iesit! Crochete de peste la cuptor - Aurii, tare apetisante

16 Iunie 2017
2143 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g file de merluciu fiert/pastrav fiert
150-200 g cartofi fierti
1 ou
1 lingurita patrunjel tocat
25 g pesmet
20 g parmezan ras
sare
piper negru macinat
1 lingura de ulei de masline

Mod de preparare:

Pune pestele intr-un vas incapator, adauga cartoful zdrobit sau dat prin razatoarea cu gauri medii, patrunjelul, oul, parmezanul, pesmetul, putina sare si piper. Framanata compozitia pana cand este perfect omogena si densa.
Cu mainile usor unse cu ulei, formeaza mici crochete si pune-le in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Stropeste crochetele cu putin ulei de masline si coace-le in cuptorul preincalzit la 180oC, cate 7-8 minute pe fiecare parte, sau pana cand se rumenesc frumos si uniform. Lasa-le cateva minute sa se raceasca, apoi serveste-le cu o salata de sezon.

Sfat: Ar fi bine sa verifici cu un adult fileurile de peste. In mod normal nu ar trebui sa aiba oase, dar... e mai bine sa fiti sigure ca nu scapa nici cel mai mic oscior!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel parmezan vas incapator salata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013231 (s)