News Flash:

Taitei picanti

9 Iulie 2012
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat tare
1 ou
1 lingurita boia dulce
1 lingurita cu varf praf de chili
praf de patrunjel uscat
praf de cimbru uscat
100 ml apa
sare

Mod de preparare:

Din toate ingredientele se formeaza un aluat tare, apoi se lasa sa se odihneasca 30 min (ca sa se aseze glutenul). Aluatul se taie cu cutitul in 4 bucati, care se aplatizeaza usor si se trec pe rand prin rolele de intins (de la cea mai groasa setare catre cea mai subtire, pana cand ajungem la grosimea dorita). Astfel obtinem 4 fasii plate, pe care apoi le trecem prin rolele de taiat taitei.
Taitei de casa picanti
pregatiti de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina boia dulce patrunjel cimbru apa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028998 (s)