News Flash:

Taitei la cuptor cu carne si branza

10 Februarie 2015
4627 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 punga de taitei cu ou
1 borcan cu sos de rosii
1 baton salam pepperoni
cca 670 gr carne pentru hamburgeri
cca 700 gr branza mozzarella data pe razatoare

Mod de preparare:

Mai intai rumeneste carnea si scurge-o de grasime. Apoi pregateste taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, clateste-i si scurge-i de apa. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Pune un strat subtire de sos de rosii intr-o tava, apoi unul de taitei, jumatate din cantitatea de carne, restul de taitei, iar carne, dupa care branza, sos, branza. Ultimul strat este cu felii subtiri de salam. Acopra tava cu folie de aluminiu si bag-o in cuptor. Dupa 30 de minute indeparteaza folia si mai tine tava in cuptor inca 15 minute. Inainte de a o servi, lasa mancarea sa se raceasca 10-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta taitei taitei cuptor taitei carne mancare rapida
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020877 (s)