News Flash:

Taitei de casa

24 Aprilie 2012
3670 Vizualizari | 0 Comentarii
Taitei de casa
Ingrediente:

350 g faina
3 oua

Mod de preparare:

Se cerne faina intr-un vas si in mijloc se face o adancitura in care se pun ouale. Se amesteca usor cu furculita, adaugand cate putin faina. Dupa ce s-a omogenizat aluatul, se framanta pana nu se mai lipeste de vas si de maini. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire pe o planseta pudrata cu faina, se pudreaza si foaia de aluat cu faina si se lasa sa se usuce 10 minute.
Se ruleaza apoi si se taie taietei de 5 mm latime sau subtiri ca fideaua sau se poate taia si cu masina speciala pentru taietei.

sursa: casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua vas furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028592 (s)