News Flash:

Taitei de casa

24 Iulie 2015
3708 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 gr faina
3 oua
1 lingura ulei de masline
1 lingurita de sare

Mod de preparare:


Faina se pune pe masa, sub forma de gramajoara. Se face cu degetele o gropita mica in centru, se sparg ouale si se pun in mijloc. Se adauga putina sare si se amesteca usor cu o furculita incorporand treptat faina, incepand dinspre interior inspre exterior, pana ce se amesteca toata cantitatea de ou si faina. Se adauga si uleiul de masline. Framanta bine coca cu ambele maini. Coca obtinuta trebuie sa fie usor umeda, dar nelipicioasa. Daca este lipicioasa, mai adaugati putina faina.
Framanta bine timp de cateva minute, dupa care acopera coca cu folie pentru a nu forma crusta. Dupa 15 – 20 de minute, taie-le in masina de facut paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

taitei casa paste paste casa masina paste masina taitei fidea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

13068 viz    0 com
2311 viz    0 com
3365 viz    0 com
4288 viz    0 com
3353 viz    1 com
2554 viz    1 com
2519 viz    1 com
6887 viz    0 com
5110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017125 (s)