News Flash:

Taitei cu carne de porc si sos de soia

3 Iunie 2013
3239 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g file de porc
450 g taitei hokkien
1 lingura ulei de masline
2 lingurite usturoi zdrobit
1 ceapa mica rosie tocata
500 g mix de legume congelate
1 lingura sos de soia
1 lingura miere

Mod de preparare:

Taiem carnita fasiute subtiri. Preparam taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Incingem ulei intr-o tigaie wok si punem la calit ceapa si usturoiul. Adaugam carnita de porc si amestecam timp de 3 minute. Transferam carnita pe un platou. Punem sosul si mierea in tigaie si lasam sa se incinga, dupa care adaugam legumele. Amestecam timp de 2-3 minute. Punem si carnita din nou in tigaie, adaugam si taiteii si amestecam un pic. Punem in boluri si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere tigaie wok tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1798 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020771 (s)