News Flash:

Taitei chinezesti cu sos de soia si curry

19 Iunie 2013
8431 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
3-4 catei de usturoi
ghimbir
3 linguri de sos de soia
2 piepti de pui
3 linguri de ulei de masline
30 g telina
1 morcov
2 ardei capia
3 cepe verzi
1 lingurita de curry
1 pachet de taietei
sare

Mod de preparare:


Pune puiul taiat fasii subtiri la marinat intr-un amestec de usturoi, ghimbir si o lingura de sos de soia, apoi acopera vasul cu o folie de aluminiu si pune-l la frigider pentru 20 de minute.
Pune 2 litri de apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba stinge focul si pune taieteii in ea si acopera oala cu capac si lasa-i 3 minute.

Intr-o tigaie, incinge uleiul de masline si prajeste putin puiul, aproximativ 3-4 minute.
Adauga peste pui telina, morcovul, ardeiul, ceapa verde taiate marunt si restul de sos de soia si mai lasa-le pe foc aproximativ 3 minute, dupa care asoneaza-le cu curry si sare, dupa gust.
Taieteii cu legume si pui se servesc calzi, simpli, sau cu sos iute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov cepe verzi curry sare tigaie sos iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013509 (s)