News Flash:

Taitei chinezesti

14 Decembrie 2011
1550 Vizualizari | 0 Comentarii
Taitei chinezesti
Ingrediente: jumatate de punga de taietei fundite jumatate de punga de taietei lungi 300 g branza de oaie 2 - 3 fire de ceapa verde o mana de patrunjel tocat 1 buc. ardei verde 2 linguri de unt Mod de preparare: Taiteii se pun pe foc, intr-o oala cu apa clocotita, si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe punga. In acest timp se toaca ardeii si ceapa si se pun intr-o tigaie, in untul incins. Dupa un minut se adauga branza de oaie, pisata. Se scot pastele din apa, se scurg bine si se pun intr-o farfurie, iar deasupra sosul de branza. sursa reteta: gustos.ro sura fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

taitei lungi paste retete vegetariene almette patrunjel unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2656 viz    0 com
1456 viz    0 com
2886 viz    0 com
2795 viz    0 com
1183 viz    0 com
4950 viz    0 com
1858 viz    0 com
2501 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017746 (s)