News Flash:

Taglierini cu rosii Cirio si pui

12 Iulie 2011
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Taglierini cu rosii Cirio si pui
Ingrediente: o cutie de taglierini 2 buc. piept de pui 1 mana de busuioc o lingurita de oregano 5 catei de usturoi 1 pahar de vin italian Chianti 1/4 pahar ulei de masline 1/2 cutie pasata Cirio 1 cutie polpa Cirio sare piper alb Mod de preparare: Pieptul se taie in bucati mici aproximativ de dimensiuni egale. Se incinge uleiul in tigaie, avand grija sa se adauge si doua linguri de apa, astfel incat sa nu se caleasca. Se pune puiul si se lasa doua - trei minute la foc mediu, se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa inca 5 minute, de data aceasta la foc mic. Se pun rosiile (polpa) Cirio si se amesteca usor. Inca 5 minute si se adauga vinul, apoi o jumatate din cantitatea de busuioc maruntit. Se potriveste de sare, piper si se pune si oregano si jumatate din cutia de pasatta Cirio. Se mai lasa inca 5 minute pe foc si se muta totul intr-un vas de Jena. Se pune restul de busuioc deasupra si se da la cuptor la 250 grade o jumatate de ora. Intre timp, se pune apa la foc, in care vom fierbe pastele, o lingura de ulei de masline, un praf de sare, iar cand apa fierbe, se adauga taglierini. Se lasa 4 minute, se stinge focul, se acopera oala si se mai lasa 5 minute. Pastele se scurg si se clatesc. Se pun pastele in farfurie, iar in mijloc puiul cu sos. Ca decor se poate folosi busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan pasata cirio mandarina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
1010 viz    0 com
1129 viz    0 com
1362 viz    0 com
1548 viz    0 com
1238 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011226 (s)