News Flash:

Tagliatelle de post

22 Noiembrie 2011
2300 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle de post
Ingrediente: 500 g paste tagliatelle 2 dovlecei taiati felii 1 catel usturoi pisat 1 ceapa tocata 1 ardei rosu taiat marunt 2 rosii cubulete 4 linguri ulei de masline sare Mod de preparare: Se fierb pastele, se scurg si se las deoparte. Intre timp se prepara legumele: intr-o tigaie mare se incalzeste uleiul al foc mediu. Se adauga ceapa, usturoiul, dovleceii si ardeiul si se calesc timp de 5 minute. Apoi se amesteca si rosiile si sarea. Se gatesc la foc mic timp de 5 minute. Se pun legumele peste paste si se amesteca. Se servesc calde si se poate pune deasupra branza parmezan rasa. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ovaz patrunjel radacina placinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3118 viz    0 com
1575 viz    0 com
1128 viz    0 com
989 viz    0 com
1018 viz    0 com
1829 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1415 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015903 (s)