News Flash:

Tagliatelle cu usturoi si sos de rosii

10 Februarie 2014
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei medii
1 lingurita ulei de masline extravirgin
2-3 catei de usturoi
sos de rosii
sare neiodata

Mod de preparare:

Se spala dovleceii si se sterg cu un prosop de hartie. Se formeaza tagliatellele, razuind fiecare dovlecel cu un dispozitiv de curatat coaja legumelor.
Se sareaza putin de tot tagliatellele astfel obtinute si se aseaza in vasul aparatului cu aburi. Se curata cateii de usturoi, se taie rondele si se pun peste tagliatelle. Se seteaza aparatul cu aburi pe 5 minute. Se scot tagliatellele, se scurg cu grija, sa nu se rupa, se stropesc cu ulei de masline extravirgin si se aseaza in farfurie, pe pat de sos de rosii. se decoreaza cu patrunjel proaspat si se servesc imediat.

Tagliatelle recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tagliatelle tagliatelle usturoi tagliatelle rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020919 (s)