News Flash:

Tagliatelle cu sunca

22 Decembrie 2011
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sunca
Ingrediente:

400 g tagliatelle
200 g sunca
morcov mic
3 linguri smantana
100 g mazare
putina menta
4 linguri ulei
piper

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente. Pana se incalzeste apa si le punem la fiert ne ocupam de restul compozitiei. Sunca se taie felii si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta. Se scoate si se pastreaza la cald. Morcovul se taie fasii late, se caleste si apoi se adauga menta tocata, uscata. Mazarea se caleste, apoi se adauga smantana si 4 linguri de apa. Se adauga si sunca si se amesteca usor. Se pune compozitia peste paste, apoi morcovii, iar deasupra menta tocata.

sursa reteta si fotografie: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatelle sunca morcov smantana mazare menta ulei piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1080 viz    0 com
1915 viz    0 com
1251 viz    0 com
2190 viz    0 com
2068 viz    0 com
1093 viz    0 com
4676 viz    0 com
2281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014451 (s)