News Flash:

Tagliatelle cu sunca

8 Noiembrie 2011
1552 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sunca
Ingrediente: 500 g tagliatelle 150 g sunca presata taiata fasii subtiri 50 g parmezan 50 g cascaval ras 30 g unt 6 galbenusuri 100 ml smantana 1 lingura patrunjel tocat marunt 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune sunca presata 10 minute, pana incepe sa devina crocant. Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg apoi. Se bat usor galbenusurile cu smantana. Se adauga in tigaie untul si patrunjelul. Se retrarge tigaie de pe foc si se adauga sosul din oua si smantana si se amesteca usor. Se adauga sare si se serveste cu parmezan. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste urda sarmale cascaval galbenus smantana patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2238 viz    0 com
1099 viz    0 com
1627 viz    0 com
1066 viz    0 com
1483 viz    0 com
6669 viz    0 com
1017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022959 (s)