News Flash:

Tagliatelle cu sunca

8 Noiembrie 2011
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sunca
Ingrediente: 500 g tagliatelle 150 g sunca presata taiata fasii subtiri 50 g parmezan 50 g cascaval ras 30 g unt 6 galbenusuri 100 ml smantana 1 lingura patrunjel tocat marunt 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune sunca presata 10 minute, pana incepe sa devina crocant. Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg apoi. Se bat usor galbenusurile cu smantana. Se adauga in tigaie untul si patrunjelul. Se retrarge tigaie de pe foc si se adauga sosul din oua si smantana si se amesteca usor. Se adauga sare si se serveste cu parmezan. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste urda sarmale cascaval galbenus smantana patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2158 viz    0 com
1487 viz    0 com
1004 viz    0 com
1399 viz    0 com
5869 viz    0 com
958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019967 (s)