News Flash:

Tagliatelle cu spanac

6 Iulie 2011
3279 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu spanac
Ingrediente: 1 pachet tagliatelle proaspete (pasta fresca al uovo) 1 cutie smantana lichida 15% Dorna 1/2 pachet spanac congelat frunze intregi 2 linguri unt 200 gr cascaval sau telemea mai putin sarata 4 catei de usturoi feliati subtire sare piper 1/4 lingurita nucsoara Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg fara a le trece sub jet de apa rece. Spanacul se da in doua clocote si apoi se toaca cu cutitul. Untul se pune intr-o craticioara la topit si se adauga spanacul la calit cu putina sare cam 7-8 minute. Se potriveste de gust cu piper si nucsoara, se toarna smantana lichida, branza rasa si usturoiul si se lasa sa dea in doua trei clocote. Se adauga pastele fierte, se amesteca bine si se serveste imediat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene dovlecei italieni spanac cascaval usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
1009 viz    0 com
1056 viz    0 com
952 viz    0 com
1492 viz    0 com
1995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016411 (s)