News Flash:

Tagliatelle cu sos Roquefort, spanac si prosciutto crocant

2 Ianuarie 2012
4157 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sos Roquefort spanac si prosciutto crocant
Ingrediente:

 300 g tagliatelle
 1 bucata branza Roquefort
 200 ml smantana lichida
 1 legatura ceapa verde
 200 g spanac tocat
 2 linguri unt
 3-4 felii prosciutto
 spanac, dupa gust

Mod de preparare:

Prajeste prosciutto-ul in putin ulei sau intr-o tigaie antiaderenta pe fiecare parte, pana se rumeneste. Pune-l apoi pe niste prosoape de hartie pentru a se scurge de grasime.

Intr-o tigaie la foc mic, pune spanacul inghetat cu unt sa se dezghete. Pune apa la fiert pentru tagliatele si gateste-le conform intructiunilor de pe cutie.

In paralel, toaca ceapa verde marunt si caleste-o in putin ulei de masline virgin. Micsoreaza focul si pune branza Roquefort taiata cubulete sa se topeasca, amestecand incontinuu. Adauga smantana lichida si mai lasa sosul pe foc pana face bule.

Adauga spanacul, amesteca pana s-a combinat cu sosul, apoi tagliatelele si mai amesteca 2 minute pana sunt acoperite cu sos. Spanacul l-am calit putin in prealabil inainte, fiindca era inghetat.

La sfarsit, pune prosciutto-ul deasupra si o ploaie de parmezan.
sursa: Tagliatelle cu sos Roquefort, spanac si prosciutto crocant
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Tagliatelle_cu_sos_Roquefort,_spanac_si_prosciutto_crocant1
tagliatelle branza roquefort smantana lichida ceapa verde spanac unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4811 viz    0 com
1237 viz    0 com
1723 viz    0 com
1172 viz    0 com
1148 viz    0 com
1157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014459 (s)