News Flash:

Tagliatelle cu sos de dovlecel

2 August 2011
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sos de dovlecel
Ingrediente: un pachet de tagliatelle 500g dovlecei rasi pe razuitoarea mare 2-3 catei de usturoi 20g unt 3/4 de cana de cascaval ras Mod de preparare: Macaroanele se pun la fiert. In acest timp se calesc cateii de usturoi, zdrobiti, in unt timp de un minut. Dupa aceea se adauga dovlecelul ras si se caleste timp de 3 minute, la foc mijlociu. Se scurg si se clatesc macaroanele, peste care se adauga dovlecelul si cascavalul. Se amesteca si se serveste cald. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://foodietots.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ovaz usturoi unt cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1229 viz    0 com
2451 viz    0 com
1140 viz    0 com
5887 viz    0 com
3118 viz    0 com
3744 viz    0 com
1477 viz    0 com
1212 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014692 (s)