News Flash:

Tagliatelle cu sos de dovlecel

2 August 2011
1712 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sos de dovlecel
Ingrediente: un pachet de tagliatelle 500g dovlecei rasi pe razuitoarea mare 2-3 catei de usturoi 20g unt 3/4 de cana de cascaval ras Mod de preparare: Macaroanele se pun la fiert. In acest timp se calesc cateii de usturoi, zdrobiti, in unt timp de un minut. Dupa aceea se adauga dovlecelul ras si se caleste timp de 3 minute, la foc mijlociu. Se scurg si se clatesc macaroanele, peste care se adauga dovlecelul si cascavalul. Se amesteca si se serveste cald. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://foodietots.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ovaz usturoi unt cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1303 viz    0 com
2505 viz    0 com
1200 viz    0 com
5994 viz    0 com
3186 viz    0 com
3797 viz    0 com
1522 viz    0 com
1297 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017348 (s)