News Flash:

Tagliatelle cu somon afumat

22 Noiembrie 2011
2443 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu somon afumat
Ingrediente: 400 g tagliatelle 200 g somon afumat 150 ml smantana 2 catei usturoi ulei de masline 100 ml vin alb sec sare Mod de preparare: Pastele tagliatelle se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Somonul si usturoiul se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline. Cand somonul este prajit, se adauga vinul, se lasa sa se evapore, apoi se pune smantana. Se lasa la fiert 3-4 minute, dupa care toata compozitia se amesteca cu pastele scurse. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste paine italiana smantana placinte usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2048 viz    0 com
3019 viz    0 com
1501 viz    0 com
1081 viz    0 com
904 viz    0 com
968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023216 (s)