News Flash:

Tagliatelle cu sfecla rosie

26 Martie 2012
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sfecla rosie
Ingrediente:

faina cat cuprinde
1 cana suc de sfecla rosie amestecat cu pulpa
50 ml apa
sare

Mod de preparare:


Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam bine. Va rezulta un aluat, pe care il lasam deoparte in jur de jumatate de ora, dupa care il trecem prin masina de taietei. Daca nu aveti asa ceva, puteti sa-l intindeti foi subtiri, sa taiati in lungime fasii si se le lasati la uscat.
Tagliatelle cu sfecla rosie pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina pulpa apa sare bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020336 (s)