News Flash:

Tagliatelle cu scoici si legume

29 Ianuarie 2013
2871 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
o punga de tagliatelle
300 gr scoici decorticate
telina
morcovi
o rosie fara seminte
o ceapa
5 catei de usturoi feliati
100 ml vin alb
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:
 
Pentru inceput fierbem scoicile in apa la care adaugam si un pic de unt si sare. Cand sunt gata le scurgem.
Intre timp, calim intr-o tigaie ceapa, morcovul si telina la care adaugam scoicile si mirodeniile, vinul alb si se lasa la inabusit. Urmeaza sa adaugam compozitiei rosiile si usturoiul si sa le mai amestecam 5 minute la foc mic. In paralel, fierbem pastele cu unt si sare. Le scurgem dupa ce au dat in clocot si adaugam mixul de mai sus.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatelle scoici decorticate telina morcovi ceapa usturoi feliati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8362 viz    0 com
3333 viz    0 com
3010 viz    0 com
7192 viz    0 com
1509 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020944 (s)