News Flash:

Tagliatelle cu scoici si legume

29 Ianuarie 2013
2952 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
o punga de tagliatelle
300 gr scoici decorticate
telina
morcovi
o rosie fara seminte
o ceapa
5 catei de usturoi feliati
100 ml vin alb
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:
 
Pentru inceput fierbem scoicile in apa la care adaugam si un pic de unt si sare. Cand sunt gata le scurgem.
Intre timp, calim intr-o tigaie ceapa, morcovul si telina la care adaugam scoicile si mirodeniile, vinul alb si se lasa la inabusit. Urmeaza sa adaugam compozitiei rosiile si usturoiul si sa le mai amestecam 5 minute la foc mic. In paralel, fierbem pastele cu unt si sare. Le scurgem dupa ce au dat in clocot si adaugam mixul de mai sus.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatelle scoici decorticate telina morcovi ceapa usturoi feliati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8476 viz    0 com
3383 viz    0 com
3094 viz    0 com
7276 viz    0 com
1545 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024158 (s)