News Flash:

Tagliatelle cu prosciutto si parmezan

31 Mai 2012
4554 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si prosciutto
Ingrediente:

200 g paste tagiatelle
parmezan
400 g ciuperci
100 g prosciuto
100 g smantana
1 ceapa
ulei de masline
chimen
piper
sare


Mod de preparare:

In paralel cu pastele pe care le-ai pus la fiert, ai grija sa nu uiti de ceapa, care trebuie calita, dupa ce ai taiat-o marunt. In momentul in care ceapa a capatat aspect aramiu, adauga peste ea ciupercile taiate. Dupa circa 10 minute, peste ceapa si ciuperci, se adauga prosciutto taiat, sare, piper, chimenul si smantana. Sosul astfel rezultat se adauga peste pastele fierte, scurse de apa. Pastele cu ciuperci si prosciutto se asezoneaza cu parmezan ras.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste tagiatelle parmezan ciuperci prosciuto smantana ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015220 (s)