News Flash:

Tagliatelle cu parmezan si nucsoara

19 Decembrie 2013
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g tagliatelle cu ou
40 g unt
150 g parmezan proaspat ras
150 ml smantana
coaja rasa de la o lamaie
piper
sare
nucsoara pisata

Mod de preparare:

Se prepara un sos din jumatate din cantitatea de parmezan, smantana, nucsoara, coaja de lamaie. Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot pastele fierte si se trec intr-o tigaie in care avem untul topit; mai adaugam un polonic din apa fierbinte si sosul format; condimentam dupa gust cu un praf de piper alb. Se servesc fierbinti cu parmezan ras.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016362 (s)