News Flash:

Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii

19 Mai 2011
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii
Ingrediente: 250 g tagliatelle cu ou si spanac 200 g ciuperci proaspete 2-3 linguri ulei de masline 5-6 catei de usturoi 400 g rosii decojite, in bulion sare piper busuioc Mod de preparare: 1. Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare (1litru de apa la 100 g paste). Cand sunt fierte, se scurg de apa si se scot pe un platou. 2. Ciupercile si usturoiul se curata si se taie fasii. Rosiile decojite se paseaza in sucul propriu. 3. Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline, in care se calesc ciupercile si usturoiul. Se stinge cu rosiile pasate, adaugam piper, busuioc si potrivim de sare. 4. Turnam sosul peste paste si servim cat sunt calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci rosii bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5493 viz    0 com
1127 viz    0 com
1202 viz    0 com
1417 viz    0 com
994 viz    0 com
904 viz    0 com
1084 viz    0 com
2579 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019102 (s)