News Flash:

Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii

19 Mai 2011
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii
Ingrediente: 250 g tagliatelle cu ou si spanac 200 g ciuperci proaspete 2-3 linguri ulei de masline 5-6 catei de usturoi 400 g rosii decojite, in bulion sare piper busuioc Mod de preparare: 1. Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare (1litru de apa la 100 g paste). Cand sunt fierte, se scurg de apa si se scot pe un platou. 2. Ciupercile si usturoiul se curata si se taie fasii. Rosiile decojite se paseaza in sucul propriu. 3. Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline, in care se calesc ciupercile si usturoiul. Se stinge cu rosiile pasate, adaugam piper, busuioc si potrivim de sare. 4. Turnam sosul peste paste si servim cat sunt calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci rosii bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5134 viz    0 com
1042 viz    0 com
1112 viz    0 com
1327 viz    0 com
914 viz    0 com
827 viz    0 com
994 viz    0 com
2508 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1902 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013470 (s)