News Flash:

Tagliatelle cu ciuperci si carne de pui

20 Septembrie 2011
2093 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu ciuperci si carne de pui
Ingrediente: 250 g tagliatelle in doua culori un piept de pui 300 g ciuperci ulei de masline sos de rosii busuioc maghiran oregano piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb pastele 8 minute conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg si se clatesc cu apa rece. Pieptul de pui se taie cubulete, se caleste in ulei de masline, se adauga ciupercile pana se rumenesc si ele. Separat se fierbe un sos de rosii cu condimentele care se amesteca cu pastele, ciupercile si carnea de pui. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan ciuperci smantana fermentata cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1332 viz    0 com
1779 viz    0 com
1236 viz    0 com
3958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016412 (s)