News Flash:

Tagliatelle cu branza ricotta

2 Mai 2011
1760 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu branza ricotta
Ingrediente: 300 gr paste tagliatelle (linguini, fettucine) 200 gr branza ricotta 1 lingura mare unt de masa 6 bucati arpagic 2 fire ceapa verde sare piper ulei de masline Mod de preparare: Pune pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline. Spala bine arpagicul curatat, apoi toaca-l marunt si caleste-l bine in unt. Amesteca intr-un castron branza ricotta cu arpagicul calit, ceapa verde tocata marunt, sarea [i piperul. Pune pastele fierte si bine scurse intr-un castron mare, adauga amestecul de ricotta si amesteca bine. Potriveste de sare si piper si presara deasupra piper verde. Ca ornament, alege ceapa verde foarte tanara, cu fir mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1540 viz    0 com
2818 viz    0 com
1464 viz    0 com
1296 viz    0 com
3176 viz    0 com
1275 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013618 (s)