News Flash:

Tagliatelle cu ardei copti

4 Noiembrie 2013
1572 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

paste tagliatelle
500 g ardei copti
1 ardei iute
3 rosii
5 catei usturoi
1 cana suc de rosii
1 ceapa
sare
piper

Mod de preparare:

Ardeii, rosiile si ardeiul iute se coc. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei. Cand ceapa devine transparenta se adauga rosiile taiate cubulete, sucul de rosii, ardeii curatati si taiati fasiii, ardeiul iute taiat cubulete, se adauga condimente dupa gust si se mai lasa sa fiarba cateva clocote.

Pastele se fierb in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, le scurgem de apa le trecem pe sub un jet de apa rece, le scurgem bine de apa si se amesteca cu sosul.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021627 (s)