News Flash:

Tagliatele cu pui si bacon

20 Februarie 2019
492 Vizualizari | 0 Comentarii

O reteta gustoasa, tagliatelele cu pui si bacon sunt ideale pentru masa de pranz sau cina.

Ingrediente

  • 1 lingura unt
  • 250 g ciuperci, feliate
  • 800 g spanac
  • 4 bucati piept de pui, feliate
  • 50 g unt
  • 1 lingura usturoi, pisat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 150 ml supa de pui
  • 250 g smantana sau iaurt
  • 50 g parmezan ras
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • ½ lingurita sare
  • 4 fasii de bacon, feliate
  • 250 g branza, rasa
  • 300 g tagliatele

Mod de preparare – Tagliatele cu pui si bacon

Preincalzesti cuptorul la 200 °C. Pregatesti tagliatelele conform instructiunilor de pe ambalaj. Incalzesti lingura de unt intr-o tigaie. Calesti ciupercile pana cand isi schimba culoarea. Amesteci cu spanacul spalat si scurs pana se inmoaie. Transferi intr-o tava sau vas termorezistent. Adaugi pulpele de pui.

Incalzesti restul de unt in tigaie. Sotezi usturoiul 30 de secunde. Combini cu zeama de lamaie, supa de pui, smantana si parmezanul. Adaugi oregano, busuiocul si sarea. Torni sosul in tava, peste pui. Acoperi cu o folie de aluminiu. Dai la cuptor aproximativ 40 de minute. Indepartezi folia, apoi presari baconul si branza. Dai la cuptor inca 10 minute. Servesti cu pastele calde.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatele bacon tagliatele pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017782 (s)