News Flash:

Tacos vietnamez

28 August 2014
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr pulpa de vita, fara os
4 bucati tortillas, incalzite usor
o ceapa rosie, taiata julien
2-3 castraveti, taiati felii
3 linguri sos de peste
3 linguri otet de orez
o lingura miere
o lingurita ghimbir proaspat ras
3 catei de usturoi, pisati
o lingura zahar
o lingura ulei de susan
½ lingurita piper proaspat macinat
½ ceapa rosie, taiata julien
200 gr varza rosie, taiata julien
menta proaspata tocata
2 morcovi rasi
frunze proaspete de patrunjel

Mod de preparare:

Taie carnea de vita in medalioane ca pentru fripturi. Intr-un bol incapator adauga sosul de peste, otetul de orez, ghimbirul, usturoiul, zaharul, mierea, uleiul de susan si piperul. Amesteca totul bine, apoi adauga ½ ceapa taiata juliene. Adauga marinata obtinuta peste carne si lasa totul la frigider minim 8 ore.

Indeparteaza marinata de pe carne si las-o sa se friga pe gratarul incins timp de minim 10 minute, intorcand-o de pe o parte pe alta la fiecare 2 minute. Cand este gata scoate-o pe un platou si las-o 5 minute sa se odihneasca. Taie carnea in fasii subtiri.

Imparte carnea in mod egal in cele 4 bucati de tortilla incalzite usor, apoi adauga ceapa, varza, morcovi, castraveti, patrunjel si menta dupa preferinte.
Poti servi tacos vietnamez cu cartofi prajiti, alaturi de o halba de bere.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tacos vietnamez retete tacos retete vita retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019359 (s)