News Flash:

Tacos cu piept de pui

5 Iulie 2012
3224 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cosulete pentru tacos
500 g piept de pui facut la gratar si taiat fasii
80 g branza data prin razatoare
1 stiulete de porumb
1 ceapa rosie tocata
2 cepe verzi tocate
1 avocado facut piure
2 lingurite suc de limete
2 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:


Taiem boabele de porumb de pe stiulete, dupa care incingem cuptorul la 180 grade si asezam cosuletele pentru tacos intr-o tava. Bagam tava la cuptor timp de 5 minute. Intre timp, incingem uleiul intr-o tigaie si punem ceapa la calit. Adaugam puiul, porumbul si amestecam timp de 2 minute. Indepartam tigaia de pe foc si adaugam ceapa verde. Sosul: amestecam piureul de avocado cu sucul de limete si adaugam sare dupa gust. Cu o lingura punem compozitia cu pui in cosuletele de tacos. Se presara branza si se unge cu sos de avocado. Se servesc imediat cu salata verde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza ceapa rosie cepe verzi avocado salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5714 viz    0 com
1590 viz    0 com
3149 viz    0 com
2499 viz    0 com
1281 viz    0 com
1869 viz    0 com
2147 viz    0 com
3096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025334 (s)