News Flash:

Tacos cu peste si dovlecel

25 Iulie 2013
1535 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei medii
o lingura de ulei de masline
1/4 lingurita de ardei iute
doua lime
450 g file de peste
1/2 ceasca de coriandru proaspat tocat
8 tortillas de porumb
1 avocado
1/2 ceasca de sos de rosii
sare
piper

Mod de preparare:

Taie dovleceii cubulete, apoi caleste-i intr-o tigaie cu ulei incins impreuna cu ardeiul iute si cu putina sare, aproximativ 10 minute. Separat prajeste fileurile de peste, apoi presara peste ele zeama de la lime si coriandru. Lasa-le pe foc aproximativ 8 minute.
Incalzeste tortillas putin la cuptorul cu microunde, aproximativ 1 minut, apoi umple-le cu dovlecei, peste si presara peste avocado si coriandru.
Tacos cu peste si dovlecel se servesc decorate cu frunze de coriandru, felii subtiri de lime si sos de rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru proaspat avocado piper ulei incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1504 viz    0 com
1178 viz    0 com
2844 viz    0 com
1496 viz    0 com
2367 viz    0 com
2521 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014291 (s)